Jednoduché jídlo, kde hlavní roli hrají dobře zvolené suroviny. Určitě doporučuji, nevynechat citron, kterým si ve finále můžete maso pokapat. Budete mile překvapeni.
Co budeme potřebovat?
- 4 lžíce sójové omáčky
- 4 lžíce tmavého třtinového cukru
- 4 stroužky česneku, prolisovaného
- 2 lžíce oleje
- 1 lžička drceného pepře
- vepřové medailonky
- 1 okurka
- citron k podávání
- sůl
Postup:
Sójovou omáčku, třtinový cukr, česnek, pepř a olej smícháme. Do marinády naložíme medailonky a necháme 10 minut odležet. Pak maso zprudka opečeme z každé strany 4 - 5 minut.
Mezitím si oloupeme okurku a nakrájíme na špalíčky a lehce osolíme.
Medailonky podáváme s okurkou, kouskem citrónu a velkým jedlíkům přidáme ještě šťouchané brambory.
Dobrou chuť!
Petra
Žádné komentáře:
Okomentovat
Děkuji mockrát za Vaše komentáře, které mi dělají velkou radost!