pátek 18. května 2012

Kuřecí maso s rajčatovo-olivovou salsou

Miluji chuť čerstvé petrželky a v kombinaci s rajčátkem a olivami mě opravdu překvapila Protože se nám venku opět dělá krásně, tak si myslím, že tohle lehké jídlo, které je také snadné na přípravu se vám bude do sbírky receptů hodit.

Co budeme potřebovat?
  • 500g kuřecích řízků
  • olivový olej
  • 250g cherry rajčat
  • černé olivy na kolečka
  • 1 stroužek česneku
  • petrželka
  • 1 lžíce vinného octa
Postup:
Kuřecí maso nakrájíme na kousky, osolíme a z obou stran osmažíme doměkka na olivovém oleji. Cherry rajčata pokrájíme a v míse smícháme s olivami,  prolisovaným česnekem, petrželkou a octem.
Při teplém počasí můžete kuřecí maso ugrilovat.
Kuřecí maso podáváme s bramborami a salsou.
Věřím, že si pochutnáte!
Petra

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji mockrát za Vaše komentáře, které mi dělají velkou radost!