sobota 5. května 2012

Marináda sedmero pepřů

Grilování je v plném proudu a tak vám přináším recept na dobrou marinádu.


Co budeme potřebovat?
  • 5 lžic oleje
  • 1 lžíce prolisovaného česneku
  • 1,5 lžíce koření (namícháme steak 7 pepřů a grilované kuře)
Postup:
Do misky si dáme olej, česnek a koření a pořádně promícháme. Mezitím si nakrájíme maso na plátky. Já použila vepřovou plec. Jednotlivé plátky si dáme do mísy a pořádně promícháme. Nejlépe rukama.

Pak je naskládáme do misky s víkem a dáme odležet alespoň na 4 hodiny, aby nám maso krásně natáhlo koření do sebe.

Maso je skvělé grilované na kameni.
Věřím, že vám bude chutnat.
Petra

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji mockrát za Vaše komentáře, které mi dělají velkou radost!