Grilování je v plném proudu a tak vám přináším recept na dobrou marinádu.
Co budeme potřebovat?
- 5 lžic oleje
- 1 lžíce prolisovaného česneku
- 1,5 lžíce koření (namícháme steak 7 pepřů a grilované kuře)
Postup:
Do misky si dáme olej, česnek a koření a pořádně promícháme. Mezitím si nakrájíme maso na plátky. Já použila vepřovou plec. Jednotlivé plátky si dáme do mísy a pořádně promícháme. Nejlépe rukama.
Pak je naskládáme do misky s víkem a dáme odležet alespoň na 4 hodiny, aby nám maso krásně natáhlo koření do sebe.
Pak je naskládáme do misky s víkem a dáme odležet alespoň na 4 hodiny, aby nám maso krásně natáhlo koření do sebe.
Maso je skvělé grilované na kameni.
Věřím, že vám bude chutnat.
Petra
Žádné komentáře:
Okomentovat
Děkuji mockrát za Vaše komentáře, které mi dělají velkou radost!