sobota 12. května 2012

Tymiánové rolky

Maso a zelenina je věčná kombinace, která nikdy nezklame. A když se k tomu přidají bylinky, vznikne nezapomenutelná chuť.

Co budeme potřebovat?
  •  4 plátky masa (kuřecí, vepřové)
  • sůl
  • pepř
  • 200g smetanového sýru
  • tymián
  • 8 plátků slaniny
  • 4 lžíce olivového oleje
  • 2 malé cukety nakrájené na plátky
  • 250g cherry rajčat
Postup:
Troubu si předehřejeme na 190°C. Každý plátek masa si naklepeme, osolíme z obou stran a položíme čtvrtinu sýru, posypeme tymiánem a plátek zarolujeme. Každou rolku zabalíme do dvou plátků slaniny. Pak si vymažeme zapékací mísu 1 lžící oleje, vyložíme plátky cuket a rozpůlenými rajčaty a zeleninu pokapeme zbytkem oleje. Na cuketu a rajčátka položíme rolky a posypeme je tymiánem. Pečeme přibližně 40 minut, dokud není slanina zlatá a křupavá a rajčata a cukety křehké.

Jako přílohu si můžete zvolit brambory na jakýkoli způsob či pečivo.
Dobrou chuť!
Petra

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji mockrát za Vaše komentáře, které mi dělají velkou radost!