Další variace zeleniny a kuřecího masa. Věřím, že neodolají ani pánové.
Co budeme potřebovat?
čínské zelí, mrkev, paprika
kuřecí prsní řízky, olej, strouhanka, hladká mouka
Postup:
Kuřecí prsní řízky si nakrájíme na menší kousky, které obalíme v těstíčku z hladké mouky a vody(budou pak krásně křupavé) a pak ve strouhance. Usmažíme na pánvi na rozpáleném oleji.
Než se nám řízečky usmaží, tak si nakrájíme na nudličky čínské zelí, mrkev a papriku a zalijeme dresingem (recept na něj najdete zde). Vše důkladně promícháme a necháme aspoň 15minut odležet.
Salát si navršíme na talíř a poklademe okapanými kuřecími řízečky. Lahodná, rychlá a chutná večeře.
Dobrou chuť!
Petra
Vypadá to moc dobře...
OdpovědětVymazatnebyl by ale i jiný dresing?
Mám na mysli ještě nějaký výborný domácí, ty kupované to není ono...
Míša
Dresing buďto ten domácí, na který tam je odkaz (http://vareniproradost.blogspot.com/2012/01/tousty-salat.html)nebo by se k tomu hodil klasický z vody,cukru,octa se špetkou soli a pepře. Ještě bych doporučila ze zakysané smetany, ale ten zveřejním až ve čtvrtek ;o)
OdpovědětVymazatvypadá to skvěle, až přijedeš, můžeš připravit :-)
OdpovědětVymazatvelmi ráda :o)
OdpovědětVymazat