Taky máte rádi rýži ale stále vymýšlíte co k ní? Zkuste tohle hovězí na zelenině.
4lžíce sojové omáčky, mražená čínská zelenina, 1lžička škrobu
špetka pepře
Postup:
Maso si nakrájíme na nudličky a opepříme. Mezitím si dáme vařit rýži dle návodu.
Na rozpálené pánvi si zprudka osmažíme hovězí nudličky a pak stáhneme oheň a necháme ještě asi 15minut dusit.
K masu si přidáme mraženou zeleninu a ještě dusíme, dokud maso nezměkne. Ke konci přidáme 4 lžíce sojové omáčky a 4lžíce vody, ve kterých jsme si rozmíchali 1lžičku škrobu. Tímto se nám směs mírně zahustí a vznikne šťáva.
Vzniklou směs podáváme s uvařenou rýží. Výborné jídlo, které ocení každý z vás!
Dobrou chuť!
Petra
Žádné komentáře:
Okomentovat
Děkuji mockrát za Vaše komentáře, které mi dělají velkou radost!