pondělí 30. ledna 2012

Kuřecí maso s fazolkama

Lehký, zdravý oběd, nebo raději večeře? To nechám na vás.

Co budeme potřebovat?
kuřecí prsní řízky, fazolky
marináda: 1lžička soli,3stoužky lisovaného česneku,1lžička majoránky, 1/3lžičky pepře, 6lžiček olivového oleje

Postup:
Fazolky si uvaříme v osolené vodě do změknutí. V případě mražených dle návodu. Kuřecí prsa si rozkrojíme na větší plátky a potřeme z obou stran marinádou ze soli, česneku,majoranky,pepře a olivového oleje. Necháme aspoň 15minut odležet.
Pak maso osmažíme na rozpálené pánvi z obou dvou stran (přibližně 8minut z každé strany). Na pánev už olej nepřidáváme.
Rychlé jídlo, které výborně chutná!
Petra

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji mockrát za Vaše komentáře, které mi dělají velkou radost!