čtvrtek 16. února 2012

Fazolová směs

Tuhle směs si můžete dopřát samotnou, s pečivem, bramborem, těstovinami, rýží a vším co vás napadne.
Nenáročná na přípravu a přitom výborná.
Co budeme potřebovat?
mističku červených fazolí, 1bílá paprika, 1cibule, 1klobáska, 1protlak,sůl,cukr,pepř, olej, tymián
Postup:
Fazole si namočíme přes noc a druhý den je vaříme dokud nejsou měkké, pak je  propláchneme a necháme okapat. Na malém množství oleje osmažíme cibulku, papriku a klobásku nakrájené na malé kostičky. 
 Asi po 15 minutách přidáme uvařené fazole, rajčatový protlak a necháme 10 minut provařit. Nakonec osolíme, opepříme, přidáme špetku tymiánu a osladíme dle vlastní chuti.

Dobrou chuť!
Petra


Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji mockrát za Vaše komentáře, které mi dělají velkou radost!