Dnes jsem měla chuť na něco ani ne tak pikantnějšího, jako spíše výraznějšího a přitom ne složitého. A tak jsem sáhla po oblíbené plechovce červené fazole a kukuřice v chili omáčce, která není ostrá jak se může zdát.
Co budeme potřebovat?
- 1 malá plechovka bonduelle mexicana
- 10 - 20 dkg hovězího
- 1 rajče
- 2 lžíce oleje
- tvrdý sýr
- pšeničné tortily
- sůl
- pepř
Hovězí maso si nakrájíme na opravdu tenké a malé plátky, které osolíme, opepříme a nechám 10 minut odležet.
Pak si na pánvi rozpálíme olej na kterém maso osmažíme a až se úplně zatáhne přidáme na kousky nakrájené rajče. Takto dusíme asi 5 - 8 minut a pak přidáme plechovku mexicana a ještě prohřejeme asi 3 minuty.
Než se nám směs prohřeje, dáme tortily na 30 vteřin do mikrovlnky. Pak na ně navršíme směs, nastrouhaný sýr a zabalíme.
Výborné tortily nadchnou nejen vás, ale i vaše blízké.
Dobrou chuť!
Petra
Žádné komentáře:
Okomentovat
Děkuji mockrát za Vaše komentáře, které mi dělají velkou radost!