neděle 19. srpna 2012

Vepřový plátek s karotkou a fazolkami

Hezký nedělní večer,
nejdříve bych se chtěla omluvit za včerejší absenci receptu, ale moje skvělá kamarádka měla rozlučku se svobodou a je zcela jasné, že jsem se chtěla přednostně věnovat jí a ne svému blogu. Dnes tu mám pro vás jeden rychlo-recept, protože jsem ještě ne zcela aklimatizovaná, ale i tak je dobrý a nápaditý.


Co budeme potřebovat?
  • vepřové plátky
  • sušený tymián
  • mražená baby karotka
  • mražené zelené fazolky
  • plátkový sýr
  • sůl
  • pepř
  • sádlo
Postup:
  1. Vepřové plátky si osolíme a opepříme a v pánvi je na rozpáleném sádle z obou stran osmažíme a pak necháme pod pokličkou dusit asi 10 minut.
  2. Jednu stranu plátku si posypeme tymiánem, poklademe karotkou a fazolky, položíme plátek sýra a necháme pod pokličkou dusit ještě dalších 10 minut.
 Maso podáváme s rýží nebo bramborem.
Já se jdu pro dnešek vyspat a zítra už obvykle očekávejte recept během denního světla :-)
Petra

2 komentáře:

  1. dneska vařím, tak doufám, že se to povede :)
    Tereza

    OdpovědětVymazat

Děkuji mockrát za Vaše komentáře, které mi dělají velkou radost!