sobota 31. března 2012

Vepřové plátky s tymiánem

Tymián je další koření, které u nás doma nesmí nikdy chybět, protože ho spotřebováváme ve velkém. Hodí se nejen k bramborám, ale také masu. 

Co budeme potřebovat?
  • vepřové plátky
  • sůl 
  • pepř
  • tymián
  • olivový olej
Postup:
Vepřové plátky si omyjeme, osušíme a naklepeme. Aby se nám při smažení nesmrskly, nařízneme na každé straně přibližně na 2 mm. Z jedné strany plátek  opepříme a posypeme tymiánem a z druhé strany posolíme a posypeme tymiánem. 


Takto připravené maso necháme aspoň 15 minut odležet a pak jej osmažíme na olivovém oleji.

Hotové maso je nejlepší s bramborovou kaší a zeleninou dušenou na másle.
Dobrou chuť!
Petra



Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji mockrát za Vaše komentáře, které mi dělají velkou radost!