pátek 16. března 2012

Klobáskovo-fazolová omáčka s těstovinami

Další variace těstovin a tomatové omáčky, tentokrát trochu na mexický způsob.

Co budeme potřebovat?
  •  1 klobáska
  • 3 stroužky česneku  nakrájené na plátky
  • 1/2 plechovky bílých fazolí
  • 1 větší rajčatové pyré
  • 1 lžička sušené petrželky
  • špetka soli
  • špetka pepře
  • těstoviny
  • strouhaný sýr
  • 2 lžíce olivového oleje
Postup:
Těstoviny si uvaříme dle návodu na obalu. Mezi tím si na rozpáleném oleji osmažíme do lehkého zhědnutí plátky česneku se špetkou solí a pepře. 
Pak přidáme na kousky nakrájenou klobásku a smažíme ještě asi 10 minut. Nakonec přidáme rajčatové pyré, fazole, petrželku a chvíli povaříme.

Podáváme těstoviny přelité omáčkou a posypané sýrem.
Petra

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji mockrát za Vaše komentáře, které mi dělají velkou radost!