Říkala jsem si, že jsem dlouho neměla salát a protože mám období, kdy ulítávám na medu, musela jsem to nějak zkombinovat. A jak to dopadlo?
Co budeme potřebovat?
- 2 lžíce dijonské hořčice
- 1 lžíce medu
- 250g plátků anglické slaniny
- 250g cherry rajčátek (přepůlených)
- 400g plechovka bílých fazolí
- 2 lžíce petrželky (nejlépe čerstvé)
- 80g čerstvého baby špenátu
Hořčici, med a 1 lžíci vody dobře vyšlehám vidličkou v misce.
Pltáky slaniny rozložíme na plech vyložených pečícím paíprem a dáme na 8 minut do trouby na 180°C, aby se nám upekly a byly krásně křupavé.
Lehce vychladnuté je pak nalámeme na menší kousky. Přepůlená rajčata promícháme s okapanými fazolemi, petrželkou a špenátem.
Přidáme kousky slaniny a přelijeme dresinkem.
Tak co, máte na něj taky chuť?
Petra
Žádné komentáře:
Okomentovat
Děkuji mockrát za Vaše komentáře, které mi dělají velkou radost!