My doma jsme masožravci. Milujeme i saláty a ryby, ale jak jde o kus masa, neodoláme, zvlášť když je dobře připravené. Protože jsem našla doma kopr, který mi hrozně voní, zkusila jsem spojit chuť masa právě s ním.
Co budeme potřebovat?
- lžíci kopru
- 300g mletého masa
- sůl
- pepř
- strouhanku
- olej
Postup:
Mleté maso smícháme se lžicí čerstvého kopru, který jsme si nasekali. Přidáme špetku soli a pepře a promícháme. Z masa vytvarujeme jakési špalíčky, které pak obalíme ve strouhance a osmažíme na rozpáleném oleji, dokud maso není hotové (přibližně 20 minut).
Špalíčky můžete jíst samotné, s rýží či s jakoukoli variací brambor.
Dobrou chuť!
Petra
Žádné komentáře:
Okomentovat
Děkuji mockrát za Vaše komentáře, které mi dělají velkou radost!