neděle 1. dubna 2012

Grilované maso na medu

Hurá, začala nám grilovací sezóna. Ačkoli se nám venku opět ochladilo, stihli jsme si doma ještě předtím ugrilovat.
Co budeme potřebovat?
  • 2 vepřové plátky
  • 1 lžíce mdu
  • sůl
  • 1 lžička tymiánu
  • 1 lžíce oleje
Postup:
Vepřové plátky si osolíme a vložíme do mísy. Přidáme k nim 1 lžičku tymiánu a 1 lžíci medu a oleje. Takto připravené maso pořádně promícháme, nejlépe rukou, a necháme odležet alespoň 30 minut.
Mezitím si připravíme gril a pak grilujeme dle požadované propečenosti.

Nejlépe k tomuto masu půjde salát jemně ochucený zálivkou ze soli, octa, cukru a olivového oleje.
Dobrou chuť!
Petra


Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji mockrát za Vaše komentáře, které mi dělají velkou radost!