Co budeme potřebovat,
- 4 plátky vepřové kotlety
- 6 lžic barbecue omáčka
- 1 lžíce medu
- pepř
- sůl
- 3 lžíce oleje
- Plátky omyjeme, osušíme a pěstí lehce naklepeme.
- V míse si smícháme barbecue omáčku, med, pepř, sůl a olej.
- Do marinády naložíme maso a necháme alespoň hodinu odležet.
- Maso pak přendáme do pekáčku nebo zapékací mísy, podlijeme asi 1dcl vody a dáme péct na 160°C na 10 minut. Pak mísu zavřeme, nebo přiklopíme alobalem, teplotu nastavíme na 130°C a pečeme ještě dalších 20 - 30 minut, dokud maso není měkké tak jak požadujete.
Petra
Ty kotletky musím vyzkoušet. Jindra
OdpovědětVymazatUrčitě za vyzkoušení stojí.
Vymazat