Dnešní recept bude obsahovat můj tolik oblíbený lilek, který se opět v obchodech dostal na přijatelnou částku. A protože je období plesů a jistě hodně z vás šílí s kily do šatů, tak tohle jídlo, ačkoli obsahuje med, si můžete dát s čistým svědomím, protože chilli podporuje spalování tuků a navíc recept obsahuje hodně zeleniny.
- 4 kurecí prsa
- 1 lžíce olivového oleje
- sůl
- 1 lžíce chilli pasty
- 60 g medu
- 1 středně velký lilek
- 100 g čerstvého špenátu nebo jiných zelených lístků
Postup:
- Troubu předehřejeme na 200°C.
- Maso si dáme na plech vyložený pečícím papírem, postříkáme lehce olejem a posolíme.
- Chilli pastu a med smícháme ve větší míse, přidáme plátky lilku a promícháme.
- Lilek i marinádu přidáme ke kuřecímu masu a pečeme 25 minut.
- Podáváme se zelenými lístky.
Zajímavé recepty na tebe, jsem rád recepty jablečný závin a buchta s pudinkem a zakysanou smetanou velmi zajímavé, ji neznal. Můj blog je tradiční kuchyně Valencie, mám dobré recepty, budete rádi viděli España.Te zvou k návštěvě své recepty v
OdpovědětVymazathttp://valenciagastronomic.blogspot.com.es.
Pozdrav ze země pomerančů ve Španělsku (Valencia)